TREBUIE SĂ AI UN MONEY MANAGEMENT ȘI UN PLAN DE PARIERE BINE PUS LA PUNCT

Înainte să te apuci de pariat, trebuie să știi clar care este bankroll-ul pe care îți permiți să îl aloci acestei activități fără ca viața ta de zi cu zi să fie afectată în vreun fel. De asemenea, trebuie să ai și o strategie de pariuri. Aici nu mă refer neapărat la ceva precum Martingale sau Fibonacci, ci mai degrabă la un mod de alocare a banilor în funcție de câteva reguli prestabilite. La fel de bine ai putea de exemplu să îți impui să joci doar pariuri single pe mize cuprinse între 3% și 7% din bancă în funcție de cât de sigur ești pe un pariu, și în funcție de cotele pe care le joci. Este doar un exemplu; te poți organiza așa cum dorești, atâta timp cât nu joci haotic.

 

NU PARIA MAI MULT DECÂT ÎȚI PERMIȚI SĂ PIERZI

Aceasta este una dintre cele mai importante reguli ce ţine de pariurile sportive. Acestea trebuie văzute în primul rând ca o formă de distracţie şi relaxare şi nu un mod de a câştiga sume importante. Daca vin şi câştigurile este cu atât mai bine, însă nu trebuie să te bazezi pe acest aspect şi nici să pariezi special pentru acest motiv. Sunt mulţi pariori care după ce pierd întreaga bancă depusă decid să alimenteze contul pentru a juca în continuare în speranţa că vor recupera pierderile precedente. Însă, de obicei, această decizie aduce la găuri şi mai mari în buget. Este bine să ai stabilită o bancă fixă, pe care s-o joci cu cap.

 

PROPUNE-ȚI UN OBIECTIV REALIST PE CARE SĂ ÎL ATINGI

Propune-ți un obiectiv realist pe care să-l atingi. O altă regulă importantă de care trebuie sa țină cont mai ales pariorii începători este aceea a propunerii unui obiectiv pentru o anumită perioadă de timp. Cel mai indicat este să ne propunem un obiectiv săptămânal sau lunar. Este foarte important să ne propunem un obiectiv la pariuri pentru a nu juca haotic. Odată obiectivul atins pe o anumită perioadă, este indicat să nu se mai parieze absolut nimic in toată perioada respectivă. Trebuie să ne propunem un obiectiv realizabil, realist și bine raportat la banca noastră inițială. De exemplu, un obiectiv de profit 50% din bancă în fiecare zi este unul fantezist și mult prea greu de îndeplinit. Încercați să vă propuneți obiective ușor de îndeplinit, pentru că orice ban în plus este binevenit.

 

NU JUCA NICIODATĂ LA RECUPERARE

În ce constă jucatul la recuperare? Prinzi o serie mai lungă de pariuri pierzătoare, iar din dorința de a recupera cât mai rapid banii pierduți anterior mărești miza. Astfel 1-2 pariuri câștigătoare ar putea compensa pentru 4-5 pariuri pierzătoare, și ai putea să revii rapid pe 0. Sună bine în teorie. Problema este că dacă pierzi un nou pariu pe o miză triplă decât cea inițială, vei pierde dintr-o lovitură cât pentru 3 pariuri, iar în cel mai scurt timp ajungi să pierzi întreaga bancă alocată pentru pariuri sportive.

Jucatul la recuperare este de fapt greșeala comisă cel mai rapid de pariori, cel mai greu de evitat, cel mai ușor de repetat, și cea care duce cel mai rapid și cel mai des la pierderea întregii bănci. 

Joacă acum la pariuri sportive online cu un super pachet de bun venit!

AXEAZĂ-TE ÎN SPECIAL PE PARIURI SINGLE

De ce am trecut-o la reguli și nu la sfaturi? Chiar este atât de obligatoriu să jucăm doar pariuri single? Cam este, cel puțin dacă țintești profit pe termen lung.  Sigur, poți fi genul de parior care joacă doar de plăcere din când în când și care pune un bilet de 20 de meciuri pe 2 lei sperând să dea lovitura vieții, fără a fi o tragedie dacă acest lucru nu se întâmplă. Dar atunci nu mai ai de ce să urmezi un set de reguli.

Dacă vrei ca atunci când tragi linie după câteva luni să fii pe plus, va trebui să mergi pe pariuri single pentru că pariurile multiple depind mai mult de noroc. De exemplu pui 10 bilete simple cu câte 10 pronosticuri fiecare; degeaba îți ies câte 9 pariuri pe fiecare bilet (deci procentaj de câștig de 90%) că nu vei lua nici un ban. Pe de altă parte dacă îți ies doar 10 pariuri din 100, dar toate sunt pe același bilet, atunci ai deja un bilet câștigător.

De aceea zic că depind mult de noroc. Mai apare o altă problemă: cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât valoarea din acel pariu va scădea și asta pentru că sunt oferite payout-uri de 88% – 95%, care ca și cotele se înmulțesc atunci când sunt pe același bilet. Așa poți ajunge să ai un bilet de cotă de 21.67 dar să ai doar 3.12% șanse să câștigi biletul (situație ce poate fi întâlnită la un bilet cu 5 selecții de cote 1.85).

JOACĂ DOAR LA CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI ONLINE

Există multe case de pariuri online licenţiate în România însă nu toate sunt la fel de bune, astfel trebuie să aigrijă atunci când alegi unde joci. Criteriile cele mai importante pe baza cărora trebuie să alegi agenţia sunt: cotele, interfaţa şi suportul clienţi în limba română, ofertă bogată de partide şi opţiuni de pariere, serviciu de live betting bun, serviciu de live streaming, metode de depunere/retragere pe care să le puteţi folosi.  Atunci când vrei o agenţie cu o ofertă bună de partide uită-te să se axeze pe sporturile şi evenimentele care te interesează pe tine. Degeaba o agenţie are sute sau mii de meciuri de fotbal din ligi secunde din America de Sud dacă ție îți place să pariezi pe ponturi baschet.

De ce sunt aceste aspecte importante? Deși pentru un începător poate părea greu de crezut, poți câștiga mai mult dacă joci la o agenție bună. Într-un fel este logic; dacă site-ul se blochează fix când vrei să pui un pariu, sau opțiunea de pariere pe care o cauți nu este în oferă, sau te umpli de nervi din cauză că site-ul încarcă greu, este normal ca rezultatele tale să fie afectate. Cotele sunt și ele foarte importante, și chiar pot face pe termen lung diferența dintre a câștiga sau a pierde bani la pariuri sportive.

De aceea noi recomandăm această casă de pariuri online, una de top în România din punctul nostru de vedere. Pe lângă serviciile de calitate oferite, aici poți încasa și un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500 RON, plus că poți profita și de pe urma unor oferte ocazionale foarte atractive pe care te invit să le descoperi singur.

 

Alte sfaturi de care să ții cont când joci la pariuri sportive online:

  • Nu exagera! Dependența față de jocuri de noroc este o problemă gravă! Joacă responsabil!
  • Nu juca pronosticuri luate de pe diferite site-uri fără a le analiza întâi!
  • Nu cumpăra niciodată ponturi ”100% sigure” de pșe Facebook sau din alte părți, sunt o simplă țeapă!
  • Nu paria pe sporturi, competiții sau evenimente sportive pe care nu le cunoști!
  • Nu paria cu sufletul pe echipa favorită și evită derby-urile de clasament sau cele între echipe din același oraș.
  • Nu plasa pariuri doar în funcție de cote, joacă doar în ce ai tu încredere!
  • Tratează cu precauție pariurile live – pot reprezenta o sursă rapidă de venit, dar și un mod de a pierde rapid întreaga bancă de pariuri.
  • Ține evidența pariurilor tale și învață din greșeli pentru a îți putea îmbunătăți rezultatele în viitor.
  • Oprește-te din pariat când nu ești concentrat sau ești băut, și ia o pauză când prinzi o zi proastă.

Poate aceste sfaturi sună destul de banal, dar de cele mai multe ori ele reprezintă motivele principale pentru care mulți pariori ajung să piardă la pariuri sportive online,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here