Analiză și informații pentru FC Porto v PSG

FC Porto și PSG sunt adversare miercuri, de la ora 19:45, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Campionilor la handbal masculin, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

FC Porto este pe locul 3 după șase runde, având două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Ascensiunea „dragonilor” este sinonimă și cu ascensiunea echipei naționale la nivel de seniori, care a ajuns între cele mai bune opt reprezentative ale Europei. Câțiva jucători de la FC Porto sunt și componenți ai primei reprezentative.

Lusitanii sunt caracterizați astfel de francezi: au o calitate tehnică de invidiat și sunt foarte rapizi. Dar în momentele cheie le lipsește rigoarea și disciplina. Dar portughezii lucrează și la aceste detalii, care se îmbunătățesc de la un meci la altul în Liga Campionilor.

Formația pregătită de Magnus Andersson a arătat oricum că este capabilă să se lupte cu „granzii”. Anul trecut a câștigat la Kiel, iar acum vine după trei meciuri consecutive fără înfrângere: 25-19 cu Pick Szeged (acasă), 25-25 cu Vardar Skopje (deplasare) și 32-32 cu Vive Kielce (acasă).

FC Porto reușește să marcheze 27,7 goluri per joc în acest sezon al Ligii Campionilor, medie constantă atât în jocurile de pe teren propiu, cât și în deplasare. Până acum, portughezii au disputat deja patru jocuri pe teren propriu și au pierdut un meci, 28-30 cu Elverum.

Ultimul joc în Liga Campionilor a fost susținut pe 29 octombrie. Înaintea vizitei parizienilor, FC Porto și-a făcut încălzirea cu SC Horta în campionat, într-un meci câștigat cu 39-19. Echipa lui Andersson are procentaj sută la sută în Portugalia, la fel ca Benfica și Sporting. Marele derby-uri abia de acum urmează. De altfel, FC Porto intră într-o perioadă foarte importantă, atât pe plan intern, cât și în Liga Campionilor.

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG are cel mai slab început de sezon în Liga Campionilor din ultimii ani, în patru jocuri reușind să câștige doar unul, cu Elverum (35-29, acasă). Celelalte trei au fost pierdute, 28-29 cu Flensburg (acasă), 31-32 cu Brest Meshkov (deplasare) și 33-35 cu Vive Kielce (deplasare). Chiar dacă au alte două jocuri amânate, băieții lui Raul Gonzalez se află doar pe locul 6, destul de departe de primele două clasate, Vive Kielce și Flensburg.

Parizienii au acuzat într-o oarecare măsură accidentarea lui Nikola Karabatic, care va lipsi tot restul sezonului. Starul francez era unul dintre pilonii echipei atât în atac, dar și în apărare. PSG și-a dorit să-l aducă în locul lui Karabatic pe slovenul Sebastian Skube, dar jucătorul de la Silkeborg a refuzat oferta.

Cu sau fără înlocuitor pentru Nikola Karabatic, PSG nu-și mai permite niciun pas greșit și trebuie să câștige la Porto. Altfel, riscă să-și compromită sezonul încă din noiembrie – decembrie. Nu se pune problema ca echipa franceză să nu se califice mai departe, doar că în acest ritm riscă să ajungă la un meci cu Barcelona în sferturile de finală.

Pentru Vincent Gerard și Nedim Remili este și un prilej de revanșă în fața handbalului portughez, după ce în ianuarie au pierdut la nivel de reprezentative la Euro. Portugalia a învins atunci Franța cu 28-25 și a trimis-o acasă încă după faza grupelor. Acum, cei doi jucători își pot revitaliza echipa, mai ales că sunt într-o formă foarte bună. Interul dreapta a înscris 7 goluri în ultimul meci de campionat la Nimes, într-un succes destul de important cu 31-27. Iar portarul Gerrard a avut 43%.

Statistica meciurilor directe FC Porto v PSG

Nu există un meci de dată recentă între cele două grupări. În 2007 s-au întâlnit în Cupa Cupelor, dar acele jocuri nu mai au azi nicio relevanță. Fiecare a câștigat atunci jocul de pe teren propriu, iar FC Porto a mers mai departe, având avantaj de un gol.

Cote pentru FC Porto v PSG

PSG nu a avut o evoluție grozavă în Liga Campionilor până acum, dar în ultimele 11 jocuri oficiale, în Europa și în campionat, a reușit să marcheze cel puțin 31 de goluri. Pentru over 30,5 goluri PSG și la Porto, în oferta de pariuri Betano am identificat o cotă de 1.70.

FC Porto vs PSG Pont: Handicap PSG – 1,5 goluri

PSG l-a pierdut pe Nikola Karabatic, iar într-un sezon de anduranță, absența lui s-ar putea să conteze, mai ales dacă oficialii clubului nu-i găsesc cât mai repede un înlocuitor. Dar pentru moment, parizienii reușesc totuși să alcătuiască în continuare o echipă de cinci stele, care în condițiile normale nu ar trebui să se împiedice la Porto. Pe postul de inter stânga, lângă Mikkel Hansen, a urcat mult în formă sportivă și Elohim Prandi. Pe inter stânga sunt Nedim Remili și Dainis Kristopans. Iar exemplele pot continua cu fiecare post în parte. PSG nu-și mai permite pași greșiți, are mare nevoie de această victorie în Portugalia și mizez pe faptul că se va putea mobiliza pentru a obține cele două puncte fără complicații.

Pont pariuri: Handicap PSG – 1,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Marius Huţu

Status: IN DESFASURARE

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

FC Porto vs PSG Pont: Peste 58,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. În trei din cele patru meciuri jucate în acest sezon de Champions League de PSG s-au marcat minim 63 de goluri! Doar într-unul dintre ele au fost 57, în fața unei echipe care are și o apărare bună, Flensburg. Ambele formații care se înfruntă azi pun foarte mult baza pe atac, joacă la intercepție și au excelenți finalizatori pe contraatac. Plus extreme și pivoți incisivi. Și în ultimul meci al lui Porto din Liga Campionilor s-au dat 64 de goluri! Să fie spectacol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here