1. CUNOȘTINȚE SPORTIVE

Poți să fii bun la toate domeniile din lume, dar asta nu te va ajuta prea mult dacă nu ai cunoștințe sportive și nu ești în stare să prinzi mai multe pariuri câștigătoare decât pierzătoare. În primul rând trebuie să îți placă sportul pe care pariezi, și mai ales trebuie să îi înțelegi particularitățile. Trebuie să știi când avantajul terenului propriu sau a unui om în plus pe teren poate face diferența și când nu.

Trebuie să poți anticipa când o echipă va începe să treacă printr-o pasă mai proastă, și când va ieși din ea. Puterea de anticipare este bună și când încerci să depistezi anumite surprize sau atunci când antrenorul introduce un jucător cheie pe teren. Va reuși acesta să facă diferența sau fundașii vor putea să îl blocheze? Iar exemplele pot continua la nesfârșit. Ideea este că vorbim de un domeniu unde totul este dinamic; nu este ca la matematică acolo unde cu aceleași variabile avem mereu același rezultat. În sport lucrurile nu funcționează așa.

 

  1. CUNOȘTINȚE LEGATE DE PARIURI

Nu este suficient să te pricepi la sport dacă nu te pricepi și la pariuri, fiind o diferență considerabilă între cei doi termeni. Cunoștințele sportive te pot ajuta să alegi un pronostic câștigător, dar cunoștințele legate de pariuri sunt cele care te ajută să decizi dacă un pariu merită jucat sau nu. Că nu este greu să zici că Barcelona va bate pe Steaua într-un meci direct, dar oare este și cota suficient de bună încât să merite jucat acel pariu?

Plus că trebuie să știi cum sunt calculate cotele, ce înseamnă payout sau strategie de pariuri, cum să alegi agenția unde să joci pentru a scoate maximul din pariurile tale etc. Din fericire PariuriX îți vine în ajutor deoarece site-ul nostru îți pune la dispoziție o gamă largă de articole și materiale care te vor ajuta să înveți tot ce trebuie să știi.

 

  1. CUNOȘTINȚE MATEMATICE

Pentru a înțelege cum sunt calculate cotele, payout-ul, marja de profit sau câștigurile de pe un bilet în sistem trebuie să te mai pricepi și la matematică. Desigur, pentru  aceste lucruri nu trebuie să știi să rezolvi vreo integrală sau mai știu eu ce, deoarece mai mult vorbim despre adunări, scăderi, înmulțiri și împărțiri. Totuși în mod surprinzător sunt mulți cărora și astfel de calcule le dau bătăi de cap, mai ales când vorbim de numere cu virgulă, așa cum sunt și cotele. Din fericire, atâta timp cât nu ești foarte bătut în cap, te vei descurca măcar că utilizezi calculatorul de la telefon.

 

  1. STATISTICĂ ȘI PROBABILITĂȚI

Aceste două domenii sunt de multe ori în legătură directă, astfel încât pot fi trecute împreună. Ele pot fi de folos în tot felul de situații dferite. De exemplu dacă vrei să joci doar pariuri de valoare, atunci trebuie să te pricepi bine la probabilități matematice pentru a putea analiza șansa reală de câștig a unui pariu. Statistica este și ea de folos pentru a analiza rezultatele tale precedente și pentru a încerca să anticipezi rezultatele viitoare. În timp ce precedentele trei domenii sunt de mare folos atât pariorilor începători cât și profesioniștilor, statistica și probabilitățile matematice sunt utile mai degrabă pariorilor experimentați. De fapt, pentru pariorii de ocazie acest domeniu contează cel mai puțin, în timp ce pentru cei care câștigă constant din pariuri contează cel mai mult!

Crezi că mai este vreun domeniu care ar fi meritat să se afle pe această listă, sau vreunul din cele menționate care nu ți se pare foarte important? Poți da un reply mai jos cu părerea ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here